» Mycket har hänt..

Under förra veckan! Så jag kör ett långt inlägg på allt tror jag. Så vi kör bild o sedan förklaring tror jag :)
I måndags så kom älsklingen över för lite myys o såna grejer ;) Nej men det blev Thor och flum. Tjockade oss lite o bara njöööt av sommarlovet. Hände typ ingenting annars :P
I tisdags så åkte jag, mammi o pojkvännen tidigt till Huddingesjukhus för att jag skulle fota mina fötter till nya inlägg. Sedan sov ja o killen i typ 3 timmar till, sömntutor I know. Mötte upp syrran för lite random shopping o så skulle ja få lite papper o skit som skulle till mamma o pappa. Men hittade sjukt fina saker på en outlet butik vid fryshuset som heter MNO. De hade 3 för 2 så det blev en suuupersöt klänning, dock lite stor så att jag måste ha skärp till så jag hittade det svarta som är sjuukt snyggt till och sist men inte minst. BATMAN!!! Ohyes jag hittade en batman keps. Jag är sååå kär! Fick allt för 450 kr (klänning 200, keps 250, skärp gratis). Sedan bar det hem för mys o film.
I onsdags vare ju premiär på Despicable me 2 så sååklart var ja o älsklingen tvugna att se den. Blev lunch på Waynes i Heron o sedan lite mys hemma. Drog sedan över till honom för att spendera två nätter där.
Och för alla er som fortfarande har barnhumor. Ni MÅSTE se den här filmen!
I torsdags åkta vi in till Farsta o kollade i lite butiker samt åt på mitt favvo ställe sushi Yama. Älskar deras sushi, så jävla fräsht på något sätt. Träffade vår kompis Danne där o småsnackade lite med honom också. Jag vet vi är duktiga på att inte göra ett piss. Men i fredags så åkte vi till Danne o busa omkring i hans pol o grillade. Fett mys, Slutade med att jag somnade i soffan medans gubbarna spelade Portal 2. Gött :3 Sedan så åkte vi hem till moi igen o sov här. 
 
Igår drog vi o åt på Därmedpasta i slussen o sedan så strosade vi runt i stan lite. Satt o myste i solen o snackade. Åter igen, vi gjorde typ inte ett piss den dagen. Men men roligt var det!
 
Idag drog ja o mammi till Farsta igen för att jag skulle sälja några spel o så. Tyvärr var mitt fina Pokemon Leafgreen redan sålt så bye bye min dröm. Aja får väl köpa det någon annan stans dåra. Fick iaf en supersöt tröja från Vero Moda av mammi. Nu ska jag vara lite social med min kära pojkvän som sitter bredvid mig o läser allt jag skriver ,med en uttråkad min. 
 
Ses någon gång!
 
//Mylla