» Bad o grill med de bästa♥

Igår så vaknade jag mot min vilja klockan 10 för att börja förbereda inför dagens äventyr. Tog en låång varm dusch och skämde bort mig själv med lite sephora och andra gosaker för kropp och hår. Sedan blev det muffinsbak och sedan packning. Mötte upp Lukas vid Långbrohallen och cyklade för att möta upp Elias och Peter. Sedan blev det typ 5 km cykeltur till huddinge och sedan ytterligare 3 km att gå för att komma till en lugn liten del av gömmarn med en klippa att sola o bada vid. Där mötte vi upp Jesper också. 
 
Sen så blev det bad, skratt och skrik (äcklig fisk+mig=skrik). Grillning blev det också efter många tändstickor och lite hjälp från några andra som grillade där. Hatar verkligen engångsgrillar. Värdelösa som fan, men gott blev det till slut! Vid 8 tiden så åkte vi hem till Peter för lite efterrätt och vuxensnack med hans föräldrar, farboro och typ familjevän. Sjukt rolig och ungdomlig humor de hade asså! Har inte skrattat så mycket på länge. Oj oj oj va trevligt det var.
 
Åkte hem vid 11 tiden, spelade till halv 2 och kollade på film till halv 3. Så ni kan förstå hur sliten jag var när mamma väckte mig klockan 11 idag..det var ungefär "ut ur mitt rum innan jag flår dig levande" blicken jag hade när täcket rök och rullgardinen försvan från fönstret.
 
Men men! Idag var mer en slappdag. Solat lite, kollat på SATC hela dagen samt köpt godis från den nya outletbutiken i Segeltorp! Den affären har allt. Godis så långt ögat kan nå!
Så nu sitter jag och tjockar mig :)
 
Hare gött!
 
//Mylla
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback