» Myshelg med Mr X? Ja tack!

Så, ska vi ta det från början?
 
Vaknade upp på fredag morgon och insåg 10 min innan jag skulle gå att historia lektionen var inställd. Kul! Kunde fått 2 timmar mer sovtid. Aja inga sura miner här inte! Satte mig och skrev halva historia uppgiften så är rätt nöjd. Sedan hade jag media som var superkul och gick jättebra då vi håller på med serier och sedan svenska i typ 30 min. Vi fick tillbaka np i svenska så är fett glad över mina betyg! Fick A på talet, B på skrivdelen och C/D på läsförståelsen :) Sedan var dagen slut så jag åkte till fruängen och handlade lite mat inför kvällen. Mr X som jag nu kallar min lilla älskling mötte mig i fruängen och sov här. 
 
Hela kvällen spelade vi spel som Monopol och Perry Mason samt lagade middag tillsammans. Det blev toast skagen och chokladmousse. Supergott! Sedan blev det mys och film, vi kollade på Warm Bodies och Happy Feet Two. Blev så äcklad av alla zombies så behövde lite barnhumor efter. Mes jag är I know. 
 
Idag så blev det shopping! Yes, Mr X följde med och var på gott humör hela tiden. Haha trodde inte att det fanns såna killar. Mys middag på Jensens och sen hem för serier. Så ja min helg har varit underbar hittils! Imorn firas jag och farfar hos F&F så antar att det bara blir bättre :)
[Monopol som jag vann ;) , älsklingen som somnade under filmen, jensens♥]
 
//MyllaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback