» Skitsnack

Trött och sliten efter en lång dag är precis vad jag är.

Är dock väldigt ivrig inför imorgon. Ska möta upp några gamla tjejkompisar, bland annat Andy, o dra till stan för lunch o skitsnack. Sen blir det väl lite shopping också. Ska bli så roligt! Andy träffar jag försej då o då men de andra två träffar jag sällan. Så jag längtar ^^ 
 
Men nu känns det verkligen som om huvudet ska ramla av, vaknade tidigt idag och ska vakna tidigt imorn så nu är det sovdags för lilla moi.
 
♥Nattie Mylla♥

» Filmdag

Blev filmdag idag hos en av mina nya bästa vänner. Supermysigt! Behövde en slappdag med en nära vän kände jag. Vi kollade på Ted och herregud va vi skrattade. Så grymt bra film!
Vem vill inte ha en levande teddy liksom? Jag skulle tycka att det var lite läskigt men jättemysigt. Alltid ha en trogen vän, låter perfekt enligt mig. Jag älskar den här filmen i alla fall, riktigt bra komedi!
 
//Mylla

» Min dag

Dagen startade rätt tidigt. Klockan ringde och väckte mig vid 8, urk säger jag bara. Blev en lååång, varm dusch och sen slapp framför tvn. Fixade mig lite o mötte sedan upp en kompis. Chillade rätt mycket, pratade o så. Det var sjuukt mys och jättetrevligt. Var ett tag sedan jag träffade honom så det var kul ^^
 
Nu sitter jag och mummsar på en semla ^^ Brukar ni äta med mandelmassa? Jag tycker inte om det så jag tar äppelmos istället. Sjukt gott!
 
//Mylla