» Stan med världens bästa♥

Ojojoj, de här två senaste dagarna har varit händelserika.
 
Allt började med att jag och Sötgris bestämde att vi skulle ses för lite shopping i stan igår. Köpte inte så mycket men nöjd blev jag. Men sen när vi skulle dra o käka middag på Jensens så upptäcker vi att Sötgris plånbok är borta och den hade legat i en stängd väska hela tiden. Så vi antar att någon stal den eftersom hon hade rätt mycket kontanter i den. Men snel hest som jag är så betalade jag middag o vi hade en väldigt mysig tjejkväll. Drog hem till henne för sleepover med film mys och skitsnack. Suuuperskönt eftersom det var ff.
 
Somnade 2 o vaknade 10. Kollade klart på filmen, gjorde brunch och satte oss o sjöng i hennes trappa. Hhaha random I know men det låter så grymt bra där. Aja glömde att jag skulle hem till en annan idag så stressade hem för att ja glömt busskortet och sedan iväg till handen som ligger en bra bit bort med pendel. Hade myskväll o sen drog jag hem till Andy för att leka med Kurt och nu sitter jag här, helt utmattad och redo att dö lite halvt i min sköna säng. 
 
Så det har hunnit hända väldigt mycket de här två dagarna. Förstår inte hur jag hunnit med allt. Imorn blir det upp tidigt för läkarbesök. 
 
På Jensens med världens bästa Sötgris ♥
 
//MyllaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback