» Äntligen fred...

aaaw..
 
Ingen fredag för mig..ingen lördag för den delen heller! Har skola imorgon för att det är öppethus. Såå vi ska sitta i ett klassrum  i 4 timmar, i hopp om att någon liten 97a ska komma o kolla på oss. Kul..men vi får komp ledigt på vårterminen iaf så får väl gå till skolan imorn dah!
 
Såååå är du 97a som söker gymnasium har huddingegymnasiet öppethus från typ 10-2 imorn! ;)
 
Dagen var rätt chill annars, tråkig historia lektion, lätt redovisning i median och sedan ett hemskt prov om gramatik i svenska. Jag hatar gramatik och är inte så bra på det..men men slutade tidigare, så det gör inget. Hann precis med bussen och kom hem jävligt snabbt asso :) Har suttit och spelat och nördat glee hela kvällen men nu tror jag det är dags att lägga sig så att jag pallar upp imorn. Skitkul att lägga sig klockan halv12 en fredagskväll..fml!
 
(Gammal random bild som Andy tagit)
 
Nattie nattie, hoppas att eran fredag och lördag blir bättre..
 
//Mylla

» Julbakning i November?

Självklart!
 
Ja så går det om man har pepparkaksdeg hemma och en halvsnurrig My!
Dock så hamnade 1/5 av degen i min mage..men gott vare ^^
Så nu har vi pepparkakor så att det räcker ett tag. Och ja jag vet att ni ser flodhästar, taxar och nallebjörnar men kom igen, bara grisar och hjärtan är tråkiiigt! Min personliga favvo är flodhästen :3 Den är så...flodhästig ^^
Hahaha oj så finurlig man är! Fast det negativa med flodisarna är att de fan mig inte får plats i glasen! Hur ska man då kunna doppa dem i mjölken? Ja menar hallåååå, det är ju ett måste!
 
Hahaha jag är ju bara för konstig asso xD
 
//Mylla

» Fjortisvarning?

Min nya älskade vinterjacka! Haha har alltid tänkt att fjällräven är en fjortisjacka. Trodde aldrig att jag själv skulle vilja ha en men men nu blev det som det blev ^^
 
Den kostade 2500 från Intersport :)
 
//Mylla