» Hemmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Oj oj oj!

Ser att jag glömde berätta att jag skulle dra iväg till göteborg! Men nu är jag hemma, trött och mer trött. Ska bli superskönt att få sova i min egna säng! Den jag sover i hos min moster är för kort och det känns som om man ligger på en sten..så ont i ryggen och nacken har jag. Resan var väl sådär hade några tummen upp och några tummen ner. Men det bloggar jag mer om imorn för nu är jag så sjukt trött så jag orkar inte xD Bilder m.m. kommer!

//Mylla

» Oj vad jag hatar...

Oj vad jag hatar (ursäkta mitt språk) fittiga grannar!
 
Herregud va otroligt jobbigt det är när dom börjar klaga om allt och såklart är allt ens fel. Fick just en utskällning av en kärring som kraxade om att jag inte höll upp dörren för henne när hon var fucking på andra sidan garaget! Hon hade tydligen kubbat för att kunna skälla ut mig. Jag var sååå otroligt nära att börja tjaffsa tillbaka men orka ödlsa tid på en sur kärring. HERREGUD! Såklart jag hade hållt upp dörren åt henne om hon var nära men seriöst när dom är 80 meter bort är det fan inte normalt att vänta för att hålla upp en fucking dörr. AAAAH!
 
Ne nu ska ja lugna ner mig med kaffe och the sims 3..
 
//Mylla

» The Sims nörd?

Here we go again! 
 
Uh oh nörd på G! Haha känner att ja kommer sitta inomhus rätt mycket i sommar xD
Har blivigt kär i The sims 3 igen.. Jag köpte det när det var nytt men hatade det så sålde jag det till bvännen Andy och nu ville jag ha det igen så drog o köpte på elgiganten för 299. Jag skulle köpt ett pluspaket med djurliv också för 400 kr men det var slut och pallade inte betala 600 för båda så det blev bara orginalet. 
 
Längtar tills det nya med älvor, zombies, varulvar, vampyrer, häxor och vampyrer kommer! Minns dock inte vad det hette..typ övernaturligt eller så. Kommer ut den 6 september!
 
//Mylla