» Myllaz goes pluggis xD

Chào ông<3

Hahaha nu kanske ni undrar vad som står där uppe men det är ju lätt att lista ut att det betyder (hej<3)Men på vilket språk?Jo Vietnamesiska! Eftersom jag e vietnames så tyckte jag att det lät kul att lära sig lite ord under resan så jag snappa åt mig några ord sådär :)Men man kan säga det på flera sätt precis som vi i sverige kan och så.Men det dära tror jag e vanligast...Aja jag har idag åkt och köpt min syrras födelsedags pressent från..Nä skojja jag vet att hon kan läsa min blogg xDNej men jag tror hon kommer älskar den :) Hoppas jag...-.- Aja nu sitterj ag med min älskling Ebba och ...har...kul...hahan ej men va har det FAKTIST! Har fått 195 kr på comviq kompis idag så jag har 3000 fria sms!!!! SMSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hahah nu ska vi flumma lite till så..


//kisses myllaz

» I´m sry...

Jag e sååååå ledsen! Jag vet att jag kanske inte bloggar så mkt nu för tiden men asså det är för att det är lov! Jag lovar!! När lovet är slut kmr jag har mer tid att blogga!
Aja jag har sovit över hos Andrea och storhandlat mat :) Eller mat och mat det va för det mästa 4 julmust 1 kalle sprätt 1 berrabus 1big påse mini marshmellows och gooodis  xD Hahaha snacka om tjockisar!
Nej men vi hade myys i typ 3 timmar och jag fick träffa hennes mammas kille(nya) och han va väl snäll :)<3
Och nu sitter jag på fug(fruängens ungdomsgård) Och har kul :)Bloggar mer senare<3
//kisses myllaz

» Älskar min Fassy<3

Fanny gmn<3 Hur skulle jag klara mig utan dej?
Jag skulle inte klara en dag utan dej<3
 Älskar dej så jävla mkt<3
BF eller hur?
 Ville bara att världen skulle få veta hur mkt du betyder för mig(oss).
 Och att om du någon gång skulle lämna oss skulle jag aldrig sluta gråta :'(.

Älskar dej gmn<33


Du och jag livet ut<3

//kisses myllaz